Weboldal készítés

Ma már alapkövetelmény…

Az, hogy egy vállalkozó, egy cég, egy művész vagy egy sportoló fenn van a weben a 21.században alapkövetelmény. Mindig arra törekszünk, hogy ne csak fenn legyél a weben, hanem legyen eredménye is és elérd a céljaidat. Tele van az internet ingyenes weboldal készítő programokkal, sablonokkal és bármelyik utcasarkon találsz 20.000 Ft-ért egy amatőr weblapszerkesztő designer-t, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem működnek.

Weboldal készítés megrendelése előtt érdemes egy kicsit tájékozódni arról, hogy mi az, amit sikeres cégek használnak, mik azok a funkciók amik ma már szinte kötelezőek és milyen szempontoknak kell megfelelnie egy jó weboldalnak. Ha már ez lesz az 5. weboldalad, akkor valószínűleg erre nincs szükség, de ha még csak most kóstolsz bele az online világba, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kérj egy ingyenes konzultációt ahol kötöttségek nélkül átbeszéljük, mi pl. a reszponzivitás, a Google Analytics, a konverzióoptimalizálás, mik a legfőbb webergonómia szempontok, milyen struktúrát és stílust érdemes választanod, hogyan válassz ideális kulcsszavakat, hogyan írj profi tartalmat az oldaladra és még sok mást…

Konzultációra jelentkezem

Ezen az oldalon olyan csomagokat és árakat állítottunk össze Neked, amelyek az általános igényeket lefedik, de a legtöbben testreszabott megoldást szeretnének kapni, ezért választják az egyedi árajánlatkérést a weboldal készítésére.

Egyedi árajánlat

Ha nem tudsz választani a standard csomagok közül, semmi gond, itt kérhetsz egyedi árajánlatot és egyedi igényeidhez megfelelően testreszabjuk árainkat.

Ajánlatkérés

Weboldal készítés – Standard  csomagok

Simpla Pack

Megrendelem!

69.000 Ft + ÁFA

Dupla Pack

Megrendelem!

139.000 Ft + ÁFA

Extra Pack

Megrendelem!

219.000 Ft + ÁFA

Statikus oldal
Flash (mozgó) elemek
Látogatói felület, egyedi webes arculat
Adminisztrátori/szerkesztői felület
Max. oldalak száma 6 50 50
Fórum / Contact form / Blog beépítés
Max. fotó/videó galériák száma 4 10 25
Google Maps integráció
Logó és névjegykártya tervezés 2 3
Banner tervezés
Facebook/Twitter/Google+/RSS integráció
Keresőoptimalizálás: Kulcsszavak beépítése
Keresőoptimalizálás: SEO plugin beállítás
Keresőoptimalizálás: Külső gyűjtőoldalak
Google Analytics telepítés és beállítás
Google Adwords regisztráció és indítás
Online marketing tanácsadás 1 óra 3 óra
Megrendelem! Megrendelem! Megrendelem!

Végül a 10 legfontosabb szempont weboldal készítés előtt:

1. Biztosítanak-e tartalomkezelő (adminisztrációs) felületet a weboldaladhoz?

2. Mobil- és tablet optimalizált weboldalad lesz-e?

3. Beépítésre kerülnek a legfontosabb kulcsszavak, keresőszavak?

4. Egyszerű, könnyen kezelhető, átlátható és felhasználóbarát weboldalt készítenek Neked?

5. A webfejlesztő csapat segít Neked a kiemelkedő Google helyezések elérésben – van erre extra szolgáltatásuk?

6. Kapsz-e tréninget, támogatást, garanciát a weboldal készítésre?

7. Mennyi idő alatt készülnek el a weboldaladdal?

8. Segítenek a social media integrációban?

9. Megnézted és letesztelted a referenciáikat?

10. Bizosítanak egy projekt managert, ügyfél managert, aki lefordítja az igényeidet a programozók nyelvére és folyamatosan tartja Veled a kapcsolatot a weboldal készítés során?

És Te mit tartasz még fontosnak? Szólj hozzá Te is!

  1. Mi az iqfactory.hu oldalt vezetjük. Nálunk az automatizmusok sokat jelentettek, de a fenti 10-es listából minden alapvető szempont volt. A tartalomkezelő nagyon jól kezelhető, könnyen ki tudtuk szervezni.

  2. Szerintem a legeslegfontosabb szempont weboldal készítésnél az hogy egy profi csapatot válassz, akikben megbízol és jól tudsz belük kommunikálni. Ha proaktívan ajánlanak és javasolnak dolgokat és én megfogadom a tanácsukat, akkor nagyon jó weboldalt tudunk együtt összehozni.

  3. Nekem legfontosabb az egyszerűség, átláthatóság volt. Az ügyfelek nagy részének a legtöbb honlapon sok időbe telik kiigazodni és nem bírja kivárni. Ezt jól megoldottátok :)

  4. Arnold szerint:

    Weboldal készítésnél a legtöbb esetben szerintem a 1. számú a jó konverzió!!!

  5. Stilldesign szerint:

    Egyetértünk Arnold! Szerintünk is mindennek ezt kell szolgálnia. Egy weboldalnak mindig van célja. Nem feltétlenül az eladás, lehet ez információ átadása, tanulmány letöltése, tájékoztatás, program bemutatása stb. de van 1-2 céloldal ahová szeretnénk valamiért eljuttatni a látogatót. Legyen az for-profit vagy nonprofit oldal és az ehhez kapcsolódó konverzió az elsődleges cél mindenhol amit a konverziós rátával mérhetünk. További info: http://hu.wikipedia.org/wiki/Konverzi%C3%B3s_r%C3%A1ta